Wat doen wij?

B1De Vereniging Dorpsraad Epse & Joppe heeft als doel om samen met de bewoners van Epse/Joppe op te komen voor een leefbare gemeenschap in al haar facetten. Het gaat om belangen die de leefgemeenschap als geheel ten goede komen.

Naar aanleiding van het Dorpsplan Epse/Joppe -dorpsleven in een leefbaar dorp (mei 2011) zijn er verschillende activiteiten en werkgroepen gestart die de Dorpsraad en de samenwerking met de bevolking ondersteunen. Het Bestuur heeft regelmatig overleg over deze punten met de kernwethouder en kerncontactfunctionaris van de Gemeente Lochem.

Wij willen voor onze inwoners een aanspreekpunt zijn voor thema’s als wonen, welzijn & zorg, sociaal leven, economische bedrijvigheid, infrastructuur/verkeer & veiligheid. Het kan gaan over bestaande en toekomstige voorzieningen, over ontwikkelingen die jongeren en ouderen raken.

Via de nieuwsbrief en de website houden wij u op de hoogte van het werk van de Vereniging en de verschillende werkgroepen. Wanneer u de nieuwsbrief niet per mail ontvangt, gebruik dan het formulier om uw contactgegevens aan ons door te geven of te wijzigen.

Hier kunt u het aanmeldformulier openen, vervolgens kunt u deze uitprinten.

Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën? Neem dan contact op via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  ← klik op deze link

 

Redactie

    redactie-1

Sharon Kuipers