BuurtApp

buurtappIn Epse en Joppe zorgen bewoners voor meer veiligheid in de buurt door middel van een zgn. BuurtApp. Dit is een WhatsApp groep waarin waarschuwingen worden gemeld, bijvoorbeeld als er een verdachte situatie wordt gesignaleerd, denk aan een insluiping of een inbraak.

Aanmelden voor de BuurtWhatsApp kan via Koos Bleeker, Oxerweg 14 (tel. 494096), of Gerrit Jansen van Doorn, Olthoflaan 23 (tel. 495146).

WhatsApp is een app voor uw smartphone. U kunt met WhatsApp op uw mobiel meerdere personen tegelijkertijd een bericht sturen wanneer u deel uitmaakt van een groep. Het gebruik van WhatsApp is gratis. Er zijn 8 groepen waarmee het totale gebied Epse/Joppe gedekt is. In totaal zijn er nu circa 320 huishoudens in één van de 8 groepen opgenomen.

Naast de 25 borden die de gemeente geplaatst heeft (zie afbeelding), is het ook verstandig om een WhatsApp sticker op de brievenbus, deur of raam te plakken om zodoende het dievengilde nog meer af te schrikken. Deze stickers zijn nog steeds op voorraad bij Gerrit Jansen van Doorn, Olthoflaan 23 (tel. 495146) of bij Koos Bleeker, Oxerweg 14 (tel. 494096). De kosten bedragen 1,50 euro per stuk. Inwoners die zich nog willen aanmelden voor één van de WhatsApp groepen kunnen ook bij deze adressen/tel.nrs terecht. 

Redactie

    redactie-1

Francine van den Heuvell (webmaster, coördinator)