BuurtApp

buurtappIn Epse en Joppe zorgen bewoners voor meer veiligheid in de buurt door middel van een zgn. BuurtApp. Dit is een WhatsApp groep waarin waarschuwingen worden gemeld, bijvoorbeeld als er een verdachte situatie wordt gesignaleerd, denk aan een insluiping of een inbraak.

Aanmelden voor de BuurtWhatsApp kan via Koos Bleeker, Oxerweg 14 (tel. 494096), of Gerrit Jansen van Doorn, Olthoflaan 23 (tel. 495146).

WhatsApp is een app voor uw smartphone. U kunt met WhatsApp op uw mobiel meerdere personen tegelijkertijd een bericht sturen wanneer u deel uitmaakt van een groep. Het gebruik van WhatsApp is gratis. Er zijn 8 groepen waarmee het totale gebied Epse/Joppe gedekt is. In totaal zijn er nu circa 320 huishoudens in één van de 8 groepen opgenomen.

Naast de 25 borden die de gemeente geplaatst heeft (zie afbeelding), is het ook verstandig om een WhatsApp sticker op de brievenbus, deur of raam te plakken om zodoende het dievengilde nog meer af te schrikken. Deze stickers zijn nog steeds op voorraad bij Gerrit Jansen van Doorn, Olthoflaan 23 (tel. 495146) of bij Koos Bleeker, Oxerweg 14 (tel. 494096). De kosten bedragen 1,50 euro per stuk. Inwoners die zich nog willen aanmelden voor één van de WhatsApp groepen kunnen ook bij deze adressen/tel.nrs terecht. 

Introductie nieuwe bewoners 2018

intro2017-kerkDe werkgroep Noabers van de Dorpsraad organiseert ieder voorjaar en najaar een introductiebijeenkomst voor nieuwe inwoners van Epse en Joppe. In deze introductie wordt wat verteld over de historie van het dorp, over de voorzieningen, de aktiviteiten van de Dorpsraad en worden een aantal markante plekken bezocht.

De volgende Dorpsintroductie zal plaatsvinden in najaar 2018, de precieze datum wordt nog bekend gemaakt. U kunt zich opgeven voor deze introductie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hier onder vindt u een foto impressie van de voorgaande introductie

Lees meer...

Bent u nieuw in Epse/Joppe?

geschidenis van het hassinkBent u pas komen wonen in Epse of Joppe? Heeft u al eens een wandelingetje gemaakt in het Hassinkbos? Zou u meer willen weten over de geschiedenis van het huis dat daar heeft gestaan?

Dan hebben wij een interessant aanbod voor u. Voor € 10,- kunt u dit prachtige boek aanschaffen (normale prijs €29,50).

Het boek telt ongeveer 300 bladzijden en circa 400 illustraties, met achterin een losse, uitneembare kaart met de omgeving van Epse en aan de andere kant de veilingkaart van 1919, toen Het Hassink in 200 percelen werd verkocht.

Lees meer...

Redactie

    redactie-1

Francine van den Heuvell (webmaster, coördinator)