Wie zijn wij?

    

Bestuursleden Vereniging Dorpsraad Epse & Joppe

Jan2Mijn echtgenote en ik wonen sinds 1990 met veel woonplezier in Epse. Mijn echtgenote was destijds (en nu nog) onder de indruk van de omgeving, vandaar de locatie in het Epser bos.
Ik heb o.a. bij de politie gewerkt, waar mijn laatste functie directeur van de politieschool in Lochem was. 
Vanaf 2016 ben ik via de werkgroep Bedrijvenpark A1 in contact gekomen met de Dorpsraad Epse/Joppe. Respect voor de inzet van de vele vrijwilligers is voor mij de reden om als ondersteunende voorzitter een bijdrage te gaan leveren. Het pragmatische en handen uit de mouwen steken, spreken mij aan. Net als Kennedy vind ik: "Vraag niet wat de Dorpsraad voor mij kan doen, maar wat kan ik voor de Dorpsraad (en de gemeenschap Epse/Joppe) kan doen".
                                      Contact: 0653421421

                                      Jan Start, voorzitter                                  

                                      

   

FrancineRuim 30 jaar woon ik in het buitengebied van Epse. Na mijn pensionering als P&O manager bij een grote uitgeverij heb ik mij volledig gericht op mijn klei- en glasatelier. Ik ben voorzitter van SKIL, die jaarlijks o.a. de Kunstroute Lochem organiseert verspreid over alle dorpskernen van de gemeente.

Omdat “noaberschap” in mijn woonomgeving vanzelfsprekend is, ik het begrip belangrijk vind en het graag zoveel mogelijk over- en uitdraag, heb ik mij als bestuurslid verbonden  aan de Dorpsraad. Mijn uitdaging ligt in het bewerkstelligen van saamhorigheid en die via PR en Cultuur tot een van de kernkrachten van onze dorpen te maken. 
                                     Contact:  0630715874.

                                     Francine van den Heuvell, vice-voorzitter

 

 

erik

Sinds april 2016 bestuurslid, na een aantal jaren lid van de werkgroep Meerdakenplan. Begonnen als secretaris en via een korte tussenstap als secretaris/penningmeester thans penningmeester. Al vele jaren met pensioen als civiel technicus maar (naar eigen zeggen) nog z.g.a.n.

Erik Kanters, penningmeester

 

 

  

Mijnhennie naam is Hennie Preuter en ik woon met mijn man Ap sinds 1994 in Epse, waar we een boerderij hebben. Ik ben koster van de kerk in Epse en tevens coördinator voor alle activiteiten. Ik ben meer een doener dan een denker en houd niet zo van vergaderen. Mijn hobbies zijn fietsen, lezen en handwerken. Voor de Dorpsraad ben ik betrokken bij het Repair Café en de kookgroep ‘Prik een vorkje.’ Ook houd ik ervan als mensen spontaan binnen komen lopen voor een bak koffie.

Henny Preuter, lid

                                                                       

                                                   

 

Redactie

    redactie-1

Francine van den Heuvell (webmaster, coördinator)