Het Bestuur 2016-2017 stelt zich aan u voor

De Vereniging heeft als doel om samen met de bewoners van Epse/Joppe op te komen voor een leefbare gemeenschap in al haar facetten. Het gaat om belangen die de leefgemeenschap als geheel ten goede komen.

Naar aanleiding van het Dorpsplan Epse/Joppe -dorpsleven in een leefbaar dorp (mei 2011) zijn er verschillende activiteiten en werkgroepen gestart die de Dorpsraad en de samenwerking met de bevolking ondersteunen. Het Bestuur heeft regelmatig overleg over deze punten met de kernwethouder en kerncontactfunctionaris van de Gemeente Lochem.

Wij willen voor onze inwoners een aanspreekpunt zijn voor thema’s als wonen, welzijn & zorg, sociaal leven, economische bedrijvigheid, infrastructuur/verkeer & veiligheid. Het kan gaan over bestaande en toekomstige voorzieningen, over ontwikkelingen die jongeren en ouderen raken.

Via de nieuwsbrief en de website houden wij u op de hoogte van het werk van de Vereniging en de verschillende werkgroepen. Wanneer u de nieuwsbrief niet per mail ontvangt, gebruik dan het "Aanmeldformulier" om uw contactgegevens aan ons door te geven of te wijzigen.

- het "Aanmeldformulier" kunt u vinden door HIER te klikken -

Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën? Neem dan contact op met de voorzitter: Egbert Oldenboom tel. 06-55558757 of via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

... HET BESTUUR ...

 EgbertOldenboom klein 

Egbert Oldenboom, Voorzitter

Mijn naam is Egbert Oldenboom. Samen met partner en hondjes woon ik inmiddels zo’n 17 jaar in deze omgeving. Eerst in Gorssel, maar in 2009 zijn wij verhuisd naar Epse. Dat was ook het moment waarop ik voor mezelf begon als zzp’er. Heerlijk om vanuit huis te werken en ook vanuit huis zo de natuur in te stappen! Mijn droom voor de Dorpsraad is een laagdrempelige dialoog in Epse en Joppe, tussen mensen die elkaar horen, zien en ook samen iets doen. Van huis uit ben ik economisch onderzoeker, maar schrijven over zingeving en ‘community building’ is langzamerhand mijn passie en werkterrein geworden. U kunt meer over mij lezen op www.meerwaarde.comContact: 06 55558757

~~~~~~

 

Erik Kanters, secretaris

(tekst en foto volgen nog)

Hennie Preuter, lid

(tekst en foto volgen nog)

 MarjanneSimoons klein 

Marjanne Simoons, noabers

Mijn naam is Marjanne Simoons. Ik woon het grootste deel van mijn leven al aan deze kant van de IJssel en sinds 2007 met veel plezier in Epse. Ik wil graag bijdragen aan een prettig leefbare gemeenschap Epse/Joppe, waarin alle mensen goed kunnen gedijen en ook de natuur haar eigen rol blijft spelen. Ik ben een echt mensen-mens, dieren- en natuurliefhebber. Ik vind het belangrijk om met elkaar te blijven praten en te zorgen dat we samen dingen oplossen. Dat sluit aan bij mijn werk: ik coach en train mensen bij het ontdekken wat ze willen en in communicatie. Meer over mij: www.marjannesimoons.nl .

Contact: 06 55798969

~~~~~~

Netty Roersma, PR NettyRoersma klein

Ik ben Netty Roersma en woon sinds april 2014 in Epse. Het digitale dorpshuis ontdekte ik al snel en daar las ik een berichtje met de vraag of iemand zich geroepen voelde tekstjes te schrijven over het werk van de Dorpsraad, bijvoorbeeld voor een nog te starten digitale nieuwsbrief. Omdat tekstschrijven mijn vak is, zie www.gatewayschrijfwerk.nl  én omdat het me een uitstekende manier lijkt om mijn nieuwe omgeving goed te leren kennen, heb ik me aangemeld. Als bestuurslid is communicatie met de leden, via de website, nieuwsbrief en Facebookpagina mijn werkterrein. Laat het me vooral weten als u op dat gebied iets mist, of een goed idee hebt. Contact: 06 12 19 57 44

~~~~~~

 MargreetDeWaal klein

 Margreet de Waal, Verkeer & Veiligheid, Bedrijventerrein A1

Graag stel ik me (opnieuw!) aan u voor!

Mijn naam is Margreet de Waal en ik woon sinds 2007 met veel plezier in Epse. In 2011 werd mij gevraagd of ik misschien zin had om zitting te nemen in het Bestuur van de Dorpsraad. Dat heb ik gedaan, vooral om mee te kunnen denken.  Ik heb mij toen vooral bezig gehouden met de werkgroep “Verkeer en Veiligheid”. Dat blijf ik doen en ik zal ook nauwlettend in de gaten houden wat er op het bedrijventerrein A1 in Deventer gebeurt. Ik wandel graag en veel met onze hond, daardoor zie en hoor ik veel over zaken die ik in het bestuur ter sprake kan brengen. Laat het ons vooral weten als u iets opvalt waar wij misschien wat aan kunnen doen! Contact: 0575 493181

~~~~~~~~~~

Agenda

maandag 2 september, aanvang 18:45
Yoga in de Kerk
donderdag 5 september, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 12 september, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 19 september, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 26 september, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 3 oktober, aanvang 19:30
Biodanza
maandag 7 oktober, aanvang 18:45
Yoga in de Kerk
donderdag 10 oktober, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 17 oktober, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 24 oktober, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 31 oktober, aanvang 19:30
Biodanza
maandag 4 november, aanvang 18:45
Yoga in de Kerk

Redactie

    redactie-1

Jan Start