Geslaagde Scootmobieldagen in Gemeente Lochem

logo gemeente lochem klein     logo St Welzijn Lochem klein      Stichting Marga Klompé1 klein     logo vvn klein   Sutfene2 klein

↑ ↑ als u op één van de logo's klikt komt u op de respectievelijke website terecht ↑ ↑

Woensdagmiddag 20 mei (in Gorssel) en vrijdagmiddag 22 mei  (in Lochem) werden de Scootmobielmiddagen voor scootmobielgebruikers in de Gemeente Lochem gehouden. Een samenwerking van de Gemeente Lochem, Veilig Verkeer Nederland, Stichting Sutfene, Stichting Marga Klompé en Stichting Welzijn Lochem.

In totaal deden 22 scootmobielrijders mee. Men kon geheel kosteloos de verkeerskennis en rijvaardigheid bijschaven, maar ook een bezoek brengen aan de audicien van Beter Horen en aan de monteur van Welzorg voor kleine reparaties aan de scootmobiel. Bij de route door Lochem werd het gemeentehuis bezocht. Waar men getrakteerd werd op een kopje koffie. Op de vaardighedenparcours oefenden de scootmobielrijders verschillende hindernissen onder begeleiding van vrijwilligers en een ergotherapeute. Daarnaast was de SWL-bus uit Gorssel aanwezig, waar men rustig, onder begeleiding van een vrijwilliger, het gebruik van de buslift kon oefenen. Ook iemand van het WMO-loket was aanwezig om vragen te beantwoorden. Wethouder Trix van der Linden opende de scootmobielmiddag in Eefde en reed een deel van het vaardighedenparcours.

Het weer zat (naast 1 bui in Eefde) mee, het zonnetje scheen regelmatig. De deelnemers hadden een leerzame middag en kregen na afloop een bewijs van deelname. Mede dankzij de inzet van alle vrijwilligers waren het succesvolle middagen!

 IMG 5345 kleinklik op foto om te vergroten

Foto: wethouder Trix van der Linden parkeert de scootmobiel netjes tussen de hekken. (foto: Carin Braak-SWL)

Agenda

donderdag 20 juni, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 27 juni, aanvang 19:30
Biodanza
maandag 1 juli, aanvang 18:45
Yoga in de Kerk
donderdag 4 juli, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 11 juli, aanvang 19:30
Biodanza
maandag 5 augustus, aanvang 18:45
Yoga in de Kerk
maandag 2 september, aanvang 18:45
Yoga in de Kerk
donderdag 5 september, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 12 september, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 19 september, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 26 september, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 3 oktober, aanvang 19:30
Biodanza

Redactie

    redactie-1

Francine van den Heuvell (webmaster, coördinator)