Het jongerencentrum van Stichting Welzijn Lochem verhuist naar het Stadshuus

Welzijn Lochem logo groot

Het jongerencentrum van Stichting Welzijn Lochem is per 1 juni 2016 te vinden in het Stadshuus op de Markt in Lochem. Het jongerencentrum zit dan op een centralere plaats, zodat zij beter zichtbaar zijn. Als het jongerencentrum af is, zal er een openingsactiviteit worden georganiseerd.

Het jongerencentrum is nu nog gevestigd naast de voormalige Aldi aan het Groene Kruisstraatje in Lochem. Op die locatie wordt een basisschool gebouwd.Daarnaast voldoet het pand ook niet meer aan de behoefte. Een centralere plek waar ook andere activiteiten plaatsvinden was een belangrijke wens van de jongerenwerkers.

 Activiteiten voor jongeren van 12 – 23 jaar

Het jongerencentrum is een plek waar jongeren tussen de 12 en 23 jaar terecht kunnen. Het biedt hen een basis waar ze zich thuis kunnen voelen en waar zij met vragen en ideeën terecht kunnen.

Het jongerencentrum is laagdrempelig, er moet niets en de bedoeling is dat de jongeren zoveel mogelijk hun activiteiten zelf organiseren. Hierbij kunnen ze altijd op ondersteuning rekenen van het team waar dat het nodig is. Zo is er maandelijks een mee-eet avond in het jongerencentrum, wordt er eens in de zoveel tijd een filmavond georganiseerd, worden er workshops en lezingen gegeven en kunnen de jongeren in het jongerencentrum spellen spelen zoals op de Playstation maar ook tafeltennissen, poolen, biljarten of tafelvoetbal.

 Nieuws van het jongerencentrum

Het jongerencentrum is ook te vinden op Facebook. Hier zijn alle nieuwtjes en evenementen rondom het jongerencentrum te vinden.

Voor meer info over het jongerencentrum, bezoek dan de website www.welzijnlochem.nl.

Agenda

woensdag 25 april, aanvang 14:00
Handwerkcafé
woensdag 25 april, aanvang 19:30
Bestuursvergadering
donderdag 26 april, aanvang 08:00
Koningsdag quiz
woensdag 2 mei, aanvang 14:00
Handwerkcafé
maandag 7 mei, aanvang 18:45
Yoga in de Kerk
woensdag 9 mei, aanvang 09:30
Repaircafé
woensdag 9 mei, aanvang 14:00
Handwerkcafé
woensdag 16 mei, aanvang 14:00
Handwerkcafé
woensdag 16 mei, aanvang 17:30
Prik-n-vorkje
woensdag 23 mei, aanvang 14:00
Handwerkcafé
woensdag 23 mei, aanvang 19:30
Bestuursvergadering
woensdag 30 mei, aanvang 14:00
Handwerkcafé

Redactie

    redactie-1

Jory Eggenhuizen (webmaster, coördinator)