Met uw stem buitenspelen bij zwembad de Beemd

debeemd2

LOCHEM – Sport, spelfaciliteiten en ligbedden op de ligweide bij zwem- en sportcentrum De Beemd, dat is de inzet. Stichting De Beemd wil dat er niet alleen ín de Beemd maar ook buiten een hoop te beleven is voor jong en oud. Om dit te realiseren heeft de stichting een aanvraag ingediend bij het coöperatiefonds van Rabobank. Bent u rekeninghouder van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek? Tot uiterlijk 13 juni kunt u stemmen via de website stemophetcooperatiefonds.nl op Stichting De Beemd in de categorie ‘Sport’. Gebruikt u één van uw drie stemmen voor De Beemd, dan komt ‘buitenspelen bij De Beemd’ een stuk dichterbij.

Sport en spel

Naast een wedstrijd- en recreatiebad, beschikt De Beemd ook over een sporthal en gymnastiekzaal. Hiermee is het een compleet sportcentrum. De stichting wil dit graag ook van de buitenzijde uitstralen. Er is al een beachveld aanwezig, met deze fondsaanvraag kunnen er onder meer een schommel, tafeltennistafel, glijbaan, klimrek en tafelvoetbaltafel voor buiten neergezet worden. Voor de ouders en grootouders worden ligbedden aangeschaft om het verblijf in de zon extra aangenaam te maken.

Zelf stemmen of een ander tippen

Sinds 1 januari heeft stichting De Beemd de exploitatie overgenomen. De Beemd kan daarbij niet zonder de steun van Lochem en omstreken om plannen te realiseren. Met het uitbrengen van een stem kunt u eenvoudig een bijdrage leveren. Hoe meer stemmen er worden gedaan, hoe meer sport- en speeltoestellen we straks kunnen neerzetten. Heeft u zelf al gestemd? Dan kent u vast wel iemand die De Beemd ook een warm hart toedraagt. Vraag hem of haar gewoon om te stemmen op úw zwembad. Dan kunt u spoedig genieten van onze opgefleurde ligweide.

Agenda

zaterdag 20 januari, aanvang 18:00
Zwemfestijn op 20 januari a.s.
zondag 21 januari, aanvang 11:15
Koffieconcert op 21 januari a.s.
woensdag 24 januari, aanvang 14:00
Handwerkcafé
woensdag 24 januari, aanvang 19:30
Bestuursvergadering
donderdag 25 januari, aanvang 10:00
Wees wijs met de winterschool
woensdag 31 januari, aanvang 14:00
Handwerkcafé
donderdag 1 februari, aanvang 10:00
Wees wijs met de winterschool
maandag 5 februari, aanvang 18:45
Yoga in de Kerk
woensdag 7 februari, aanvang 09:00
POWER: Veerkracht op leeftijd
woensdag 7 februari, aanvang 14:00
Handwerkcafé
woensdag 14 februari, aanvang 09:00
POWER: Veerkracht op leeftijd
woensdag 14 februari, aanvang 09:30
Repaircafé

Redactie

    redactie-1

Jory Eggenhuizen (webmaster, coördinator)