Met uw stem buitenspelen bij zwembad de Beemd

debeemd2

LOCHEM – Sport, spelfaciliteiten en ligbedden op de ligweide bij zwem- en sportcentrum De Beemd, dat is de inzet. Stichting De Beemd wil dat er niet alleen ín de Beemd maar ook buiten een hoop te beleven is voor jong en oud. Om dit te realiseren heeft de stichting een aanvraag ingediend bij het coöperatiefonds van Rabobank. Bent u rekeninghouder van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek? Tot uiterlijk 13 juni kunt u stemmen via de website stemophetcooperatiefonds.nl op Stichting De Beemd in de categorie ‘Sport’. Gebruikt u één van uw drie stemmen voor De Beemd, dan komt ‘buitenspelen bij De Beemd’ een stuk dichterbij.

Sport en spel

Naast een wedstrijd- en recreatiebad, beschikt De Beemd ook over een sporthal en gymnastiekzaal. Hiermee is het een compleet sportcentrum. De stichting wil dit graag ook van de buitenzijde uitstralen. Er is al een beachveld aanwezig, met deze fondsaanvraag kunnen er onder meer een schommel, tafeltennistafel, glijbaan, klimrek en tafelvoetbaltafel voor buiten neergezet worden. Voor de ouders en grootouders worden ligbedden aangeschaft om het verblijf in de zon extra aangenaam te maken.

Zelf stemmen of een ander tippen

Sinds 1 januari heeft stichting De Beemd de exploitatie overgenomen. De Beemd kan daarbij niet zonder de steun van Lochem en omstreken om plannen te realiseren. Met het uitbrengen van een stem kunt u eenvoudig een bijdrage leveren. Hoe meer stemmen er worden gedaan, hoe meer sport- en speeltoestellen we straks kunnen neerzetten. Heeft u zelf al gestemd? Dan kent u vast wel iemand die De Beemd ook een warm hart toedraagt. Vraag hem of haar gewoon om te stemmen op úw zwembad. Dan kunt u spoedig genieten van onze opgefleurde ligweide.

Agenda

woensdag 24 april, aanvang 19:30
Vergadering bestuur Dorpsraad
donderdag 25 april, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 2 mei, aanvang 19:30
Biodanza
maandag 6 mei, aanvang 18:45
Yoga in de Kerk
donderdag 9 mei, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 16 mei, aanvang 19:30
Biodanza
woensdag 22 mei, aanvang 19:30
Vergadering bestuur Dorpsraad
donderdag 23 mei, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 30 mei, aanvang 19:30
Biodanza
maandag 3 juni, aanvang 18:45
Yoga in de Kerk
donderdag 6 juni, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 13 juni, aanvang 19:30
Biodanza

Redactie

    redactie-1

Francine van den Heuvell (webmaster, coördinator)