AquaGym in de Boskoele iedere dinsdag vanaf 16 juni

sgz deboskoele

AquaGym in zwembad De Boskoele Gorssel

GORSSEL – In samenwerking met fysiotherapiepraktijk de Boer & de Jonge biedt zwembad de Boskoele vanaf dinsdag 16 juni Aquagym aan voor belangstellenden. Iedere dinsdag kunnen deelnemers vanaf 9.00 uur deelnemen aan een gymles van 45 minuten. De instructie wordt verzorgd door een erkende fysiotherapeute. Preventie, vitaliteit en fitheid staan hierin centraal. Het is niet nodig om je vooraf op te geven.

Wat is Aquagymmen?

Aquagym is een vorm van aerobics in het water onder gespecialiseerde begeleiding, waarbij muziek een zeer belangrijke plaats inneemt. Materialen zoals o.a. dumbbels (halters) worden veelvuldig gebruikt. Door de opwaartse druk van het water zijn de spring- en loopoefeningen minder belastend voor knieën en enkels dan dat oefeningen op het droge worden gedaan. Dit betekent niet dat het ook minder zwaar is. Door de weerstand van het water verbruikt u veel energie en merkt u snel resultaat. Iedereen kan meedoen. Ongeacht uw zwemervaring, conditie. Door het gebruik van muziek wordt u juist gemotiveerd net iets meer te doen, zodat de lessen zeer intensief zijn.

Bij de oefeningen worden alle spieren en gewrichten gebruikt en door de weerstand van het water heeft u dus optimaal resultaat van de oefening, zonder dat deze te belastend is. U hoeft geen geoefende zwemmer te zijn.

Agenda

maandag 2 september, aanvang 18:45
Yoga in de Kerk
donderdag 5 september, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 12 september, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 19 september, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 26 september, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 3 oktober, aanvang 19:30
Biodanza
maandag 7 oktober, aanvang 18:45
Yoga in de Kerk
donderdag 10 oktober, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 17 oktober, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 24 oktober, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 31 oktober, aanvang 19:30
Biodanza
maandag 4 november, aanvang 18:45
Yoga in de Kerk

Redactie

    redactie-1

Jan Start