Geef zwembad De Boskoele kleur

sgz deboskoele

GORSSEL - In Gorssel hebben wij met De Boskoele een fantastisch mooi zwembad in ons dorp. Het terrein ligt er prachtig groen bij, de water temperatuur is altijd minimaal 23 graden en er zijn heerlijke ligbedden. De Stichting Gorsselse Zwembaden (SGZ) huurt het bad van de gemeente en met een paar vaste krachten, jeugdige parttimers en heel veel vrijwilligers ontvangen wij ieder seizoen meer dan 30.000 bezoekers. Iedereen levert een belangrijke bijdrage aan het openhouden van dit unieke zwembad.

Om het zwembad meer uitstraling te geven, vinden wij dat het zwembad wel wat kleur mag hebben. Vind u dit ook? Een likje verf hier en daar kan geen kwaad, het naambord aan de voorzijde kan flitsender en de zichtbaarheid aan de straatkant houdt niet over. Daarom willen wij graag een beroep doen op de liefhebbers van het zwembad.

Er is door de werkgroep SGZ een ontwerp gemaakt; behalve kleur wordt ook de naam prominenter; de stichting heeft een budget ter beschikking gesteld en ook schildersbedrijf Wesseldijk gaat een bedrag sponseren. Nu al het voorwerk verricht is zijn wij klaar voor de volgende fase. Schilderen! Hiervoor hebben wij hulp nodig. 

Wij zijn op zoek naar schilders, enthousiaste doe-het-zelf-ers, handige scholieren of (gepensioneerde) professionals die ons in hun vrije tijd willen komen helpen. 

Meld u aan! Een paar uurtjes hulp kan het verschil al maken! Bent u zelf niet in de gelegenheid om ons te helpen? Misschien kent u een handige buurman of een net gepensioneerde schilder. Wij verzorgen de koffie, thee en broodjes. Bij voldoende aanmeldingen willen we zo snel mogelijk starten met het schilderproject! Met z’n allen kunnen we ons dorpszwembad aantrekkelijk houden! 

Voor aanmelden, informatie of vragen kunt u contact opnemen met de Jorrit Erps via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-1749 0359.

Agenda

zaterdag 20 januari, aanvang 18:00
Zwemfestijn op 20 januari a.s.
zondag 21 januari, aanvang 11:15
Koffieconcert op 21 januari a.s.
woensdag 24 januari, aanvang 14:00
Handwerkcafé
woensdag 24 januari, aanvang 19:30
Bestuursvergadering
donderdag 25 januari, aanvang 10:00
Wees wijs met de winterschool
woensdag 31 januari, aanvang 14:00
Handwerkcafé
donderdag 1 februari, aanvang 10:00
Wees wijs met de winterschool
maandag 5 februari, aanvang 18:45
Yoga in de Kerk
woensdag 7 februari, aanvang 09:00
POWER: Veerkracht op leeftijd
woensdag 7 februari, aanvang 14:00
Handwerkcafé
woensdag 14 februari, aanvang 09:00
POWER: Veerkracht op leeftijd
woensdag 14 februari, aanvang 09:30
Repaircafé

Redactie

    redactie-1

Jory Eggenhuizen (webmaster, coördinator)