Vacatures Dorpsraad Epse/Joppe

bestuurDe Dorpsraad Epse/Joppe is op zoek naar enthousiaste leden voor het bestuur! Samen met de andere leden van het bestuur zet je je in voor de bewoners van onze mooie dorpen Epse en Joppe. Het bestuur is het aanspreekpunt voor bewoners en zij behartigen hun belangen in gesprekken met de gemeente Lochem en andere organisaties. Ben je jong of ouder, maar wil je graag iets doen voor jouw dorp, meld je dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Twerkgroepenevens zijn wij op zoek naar nieuwe leden voor onze werkgroepen, die graag hun steentje willen bijdragen aan de leefomgeving van hun dorp en die willen meedenken over de toekomst van bijvoorbeeld natuur, A1 bedrijventerrein, vliegtuighinder, verkeer en veiligheid en activiteiten voor jong en oud.
Op dit moment hebben vooral de werkgroep Verkeer en Veiligheid en de Programmacommissie leden nodig. Ook als je slechts één of een paar keer ingezet wil worden voor een speciale activiteit, dan horen we heel graag van je. Reacties kunnen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Agenda

woensdag 21 maart, aanvang 14:00
Handwerkcafé
woensdag 28 maart, aanvang 14:00
Handwerkcafé
woensdag 28 maart, aanvang 19:30
Bestuursvergadering
maandag 2 april, aanvang 18:45
Yoga in de Kerk
woensdag 4 april, aanvang 14:00
Handwerkcafé
woensdag 11 april, aanvang 09:30
Repaircafé
woensdag 11 april, aanvang 14:00
Handwerkcafé
woensdag 18 april, aanvang 14:00
Handwerkcafé
woensdag 18 april, aanvang 17:30
Prik-n-vorkje
vrijdag 20 april, aanvang 14:00
Kleedjesmarkt J. v/d Hoevenschool
woensdag 25 april, aanvang 14:00
Handwerkcafé
woensdag 25 april, aanvang 19:30
Bestuursvergadering

Redactie

    redactie-1

Jory Eggenhuizen (webmaster, coördinator)