Kent u ook een BuitenGewone boom?

Eefotoboomn boom in de gemeente Lochem die voor u speciaal is, door een bijzondere gebeurtenis of een herinnering. Een boom van rust of schoonheid. Zo’n ‘gewone’ boom kan voor u een buiten-gewone boom zijn. Deze bomen én hun verhalen willen de gemeente en Circulus-Berkel samen met u vastleggen.

Wilt u een verhaal over een boom in onze gemeente met ons delen?
Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat ons weten welke boom voor u zo speciaal is en waar deze staat. Vertel ons ook uw verhaal; wat maakt deze boom voor u bijzonder. Of wellicht heeft u een bijzondere gebeurtenis om te delen.
Stuur een fotootje mee zodat wij de boom herkennen. Dit mag een foto van uw smartphone zijn. Binnen enkele weken hoort u van ons of uw BuitenGewone boom en uw verhaal een mooi portret krijgen. Het portret wordt vervolgens geplaatst in het gemeentenieuws en op de website van Circulus-Berkel en de gemeente.

Mogelijke vragen... Waarom BuitenGewone boom?
Lochem is een groene gemeente. Daar zetten we ons iedere dag voor in. Waarom en hoe we dat doen vertellen we graag. Maar we horen ook graag wat groen met ú doet. Uw en onze verhalen delen we komend jaar. We zorgen voor een mooi portret van uw BuitenGewone boom. Daarbij vertellen wij u meer over de geschiedenis, de kenmerken, de plek en onze zorg voor deze boom. Daarin is iedere boom uniek.

Ik heb een boom en een verhaal, maar ik ben niet goed in foto's maken Het gaat inderdaad om uw verhaal of gevoel bij de boom. Staat de boom voor ons herkenbaar op de foto? Dan is het prima. Wij zorgen – in een later stadium – voor een professioneel portret.

BuitenGewone boom maakt deel uit van Lochem Buitengewoon Groen, een groeninitiatief van de gemeente Lochem en Circulus-Berkel BuitenRuimte samen met inwoners.

 

Agenda

woensdag 24 oktober, aanvang 19:30
Bestuursvergadering
vrijdag 26 oktober, aanvang 16:00
Filmmiddag
maandag 5 november, aanvang 18:45
Yoga in de Kerk
maandag 19 november, aanvang 14:00
Handwerk Café
dinsdag 20 november, aanvang 13:30
Digitaal spreekuur
woensdag 21 november, aanvang 17:30
Prik-n-vorkje
woensdag 28 november, aanvang 19:30
Bestuursvergadering
maandag 3 december, aanvang 18:45
Yoga in de Kerk
woensdag 12 december, aanvang 17:30
Prik-n-vorkje
dinsdag 18 december, aanvang 13:30
Digitaal spreekuur
woensdag 19 december, aanvang 14:00
Handwerk Café
woensdag 26 december, aanvang 19:30
Bestuursvergadering

Redactie

    redactie-1

Jory Eggenhuizen (webmaster, coördinator)