Zomerfeesten Epse bijna van start

logo dfVan 14 tot en met 16 juni staat Epse in het teken van de Zomerfeesten. ,,Het programma voor het driedaagse dorpsfeest in Epse zit boordevol festiviteiten en activiteiten voor jong en oud. De zondag is een echte familiedag met onder andere een optreden van Kabouter Plop. Om het feest voor iedereen toegankelijk te maken is de entree natuurlijk gratis“, aldus bestuurslid Joeri van Duuren.

De Zomerfeesten Epse gaan op vrijdagmiddag 14 juni om 16.00 uur van start met DJ Jochem die twee uur lang Foute Hits en Guilty Pleasures op verzoek draait. Kinderen uit Epse en Joppe zorgen daarna voor spetterende optredens tijdens de kindertalentenshow. De vrijdagavond wordt afgesloten met een feestavond met DJ Riva Soull.

Op zaterdag 15 juni wordt gestart met een mooie fietstocht. Aansluitend is er een brunch en volgt het middagprogramma met onder andere een volleybaltoernooi en de kinderspelen. Einde van de middag wordt de grote feesttent omgetoverd in de grootste Pianobar van Nederland. Toetsenist Philip Homburg speelt verzoekjes uit het publiek, Sing-a-long! Het avondprogramma van de zaterdag bestaat uit een muziek quiz en aansluitend een optreden van de 9 koppige band KatZmaV. Feest gegarandeerd!

De zondag is een echte familiedag. ’s Morgens is er een cupcake versierwedstrijd en een taartenbakwedstrijd. Om 12.00 uur verzorgd entertainer Maître Pierre voor de kinderen een theatershow. Maître Pierre is al ruim 45 jaar succesvol als artiest en staat garant voor topentertainment voor kids, van jong tot oud! Om 13:30 uur zal Kabouter Plop (bekendste look a like) verschijnen op het podium. Zing en dans mee met de leukste kabouterliedjes. Aansluitend is er een Meet & Greet en kunnen kinderen met Kabouter Plop op de foto. De toegang is gratis.
De Zomerfeesten worden op zondagmiddag afgesloten met een bingo waar weer fantastische prijzen te winnen zijn. Het hele programma van de Zomerfeesten Epse is te vinden op www.zomerfeestenepse.nl

IMG 2164

Agenda

donderdag 30 mei, aanvang 19:30
Biodanza
maandag 3 juni, aanvang 18:45
Yoga in de Kerk
donderdag 6 juni, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 13 juni, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 20 juni, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 27 juni, aanvang 19:30
Biodanza
maandag 1 juli, aanvang 18:45
Yoga in de Kerk
donderdag 4 juli, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 11 juli, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 18 juli, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 25 juli, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 1 augustus, aanvang 19:30
Biodanza

Redactie

    redactie-1

Francine van den Heuvell (webmaster, coördinator)