Leuke einde van je zomervakantie met Huttendorp 2019!

Jouw zomervakantie eindigen met Huttendorp 2019!

Huttendorp 2019: De inschrijvingen zijn geopend!

De hele zomervakantie binnen zitten? Niets daarvan! Op donderdag 29 en vrijdag 30 augustus vindt de tweede editie van Huttendorp Gorssel plaats op de terreinen van Scouting IJsselgroep en Scouting Kompasnaald. Huttendorp is een huttenbouwevenement voor kinderen vanaf 6 jaar uit de omgeving van Gorssel, Harfsen, Epse, Eefde en Joppe. Tijdens het evenement bouw samen met Asterix en Obelix een Gallische hut. Is jouw hut ook bestand tegen de Romeinen?

Naast hutten bouwen staan ook nog een aantal leuke spellen op het programma. Op donderdagmiddag spelen we met z’n allen een groot bosspel waarbij je oog in oog komt te staan met een paar echte Romeinen. Op vrijdag kun je bij enkele Gallische mini-games nog extra aankleding verdienen voor jouw hut! Bouw jij de beste hut en win jij dit jaar de gouden spijker?

Vol = vol!
Gezien het succes van vorige editie – ruim 80 deelnemers – verwacht de organisatie dat de 100 beschikbaar gestelde plekken snel vol zitten. De inschrijvingen zijn geopend vanaf 1 juni. Geef je dus snel op via www.huttendorpgorssel.nl en nodig al je vrienden uit. Deelname bedraagt €25,00, hiervoor krijg je – naast een onvergetelijk einde van je zomervakantie – een groen Huttendorp T-shirt en een stevige Gallische lunch!

Gratis deelnemen?
De organisatie van Huttendorp Gorssel stelt vijf plekken beschikbaar aan kinderen van ouders die thuis onvoldoende financiële middelen hebben. Hiermee hoopt de organisatie een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Plezier hebben en vrienden maken moet voor iedereen mogelijk zijn! Voor meer informatie stuur je een e-mail naar Diana Kroeze, vertrouwenscontactpersoon bij Scouting IJsselgroep, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook helpen met hutten bouwen?
Wil je als vrijwilliger meebeleven in de gezellige en ontspannen sfeer van Huttendorp Gorssel? Geef je dan snel op! Al vanaf 14 jaar oud mag je meehelpen met het bouwen van hutten en tijdens de bosspellen. Ouders zijn ook meer dan welkom. Als je niet zo handig bent met hamers en zagen mag je ook helpen in de catering. Daarnaast zijn we nog op zoek naar enkele vrijwilligers voor de opbouw of afbraak op dinsdagavond 27 augustus en zaterdag 31 augustus. Als beloning krijg je een gratis Huttendorp T-shirt én mag je meedoen met de BBQ op vrijdagavond 30 augustus, die speciaal voor alle vrijwilligers wordt georganiseerd!

Voor meer informatie kun je kijken op www.huttendorpgorssel.nl. Daarnaast vind je hier een sfeerimpressie van Huttendorp 2018 en het opgaveformulier voor deelnemers en vrijwilligers.

42491240300 bee2573bfe o11

Agenda

maandag 2 september, aanvang 18:45
Yoga in de Kerk
donderdag 5 september, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 12 september, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 19 september, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 26 september, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 3 oktober, aanvang 19:30
Biodanza
maandag 7 oktober, aanvang 18:45
Yoga in de Kerk
donderdag 10 oktober, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 17 oktober, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 24 oktober, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 31 oktober, aanvang 19:30
Biodanza
maandag 4 november, aanvang 18:45
Yoga in de Kerk

Redactie

    redactie-1

Jan Start