De Boskoele verwelkomt 30.000e bezoeker

GORSSEL – Afgelopen week heeft zwembad De Boskoele de 30.000e bezoeker van het seizoen mogen verwelkomen. Charlotte was de jubileumbezoeker. Zij werd verrast met een fleurige bos bloemen en heeft volgend jaar recht op een gratis abonnement.

Frequente bezoeker
Dit jaar zwom Charlotte al met grote regelmaat bij het bad. “Ik hoop nog heel vaak naar het bad te kunnen komen, het liefst het hele jaar door!” zo benoemt ze vol (zwem)energie.

Voor het abonnement dat zij cadeau krijgt, heeft Charlotte ook al een bestemming: “Ik sponsor het bad graag door volgend jaar zelf een abonnement te kopen. Mijn ‘jubileumabonnement’ schenk ik aan een vrijwilliger op de Vrijwilligersdag van De Boskoele in 2020”.

Wellicht een extra reden om u volgend jaar ook als vrijwilliger te melden bij het bad.

Zwemseizoen 2019
Halverwege augustus kan De Boskoele terugkijken op een goed seizoen. De bezoekersaantallen zijn minder dan vorig jaar, maar dat was ook de verwachting gezien de extreme zomer van 2018. Er zijn dit jaar een hoop activiteiten georganiseerd waaraan bezoekers konden deelnemen. Gezien de enthousiaste deelname, werd dit erg gewaardeerd. Zo stond de zwem4daagse op het programma, werd er iedere vrijdag een fanatieke aquasportles verzorgd, kon de jeugd zich drie middagen per week vermaken met een opblaasbare Flamingo-obstakelbaan, dauwzwemmen, AquaZumba-les, werden er borstcrawltips gegeven, was er een poolparty, lady-swim, triathlonzwemmen én werd samen met de Vullerschool wekelijks schoolzwemmen georganiseerd.

Zwemweer
In Nederland ervaren we een wisselende zomer. Een warme maand, wordt gevolgd door een koude, natte maand. Invloed op de abonnement verkoop had dit niet. Net zo als de afgelopen jaren nam het aantal verkochte abonnementen toe. Een fijne vaststelling. Daaruit blijkt hoe erg het zwembad in Gorssel wordt gewaardeerd door haar inwoners en inwoners van omliggende (dorps)kernen.

Laatste week
Gezien de (lange termijn) weersvoorspellingen is de verwachting dat zondag 1 september de laatste dag van het huidige seizoen is. Mocht het weer het toelaten, dan zijn we ook in de eerste week van september nog geopend. Dit wordt aangekondigd via de website www.zwembaddeboskoele.nl en sociale media van het zwembad.

Foto 30000 bezoeker 2019

Agenda

donderdag 26 september, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 3 oktober, aanvang 19:30
Biodanza
maandag 7 oktober, aanvang 18:45
Yoga in de Kerk
donderdag 10 oktober, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 17 oktober, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 24 oktober, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 31 oktober, aanvang 19:30
Biodanza
maandag 4 november, aanvang 18:45
Yoga in de Kerk
donderdag 7 november, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 14 november, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 21 november, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 28 november, aanvang 19:30
Biodanza

Redactie

    redactie-1

Jan Start