ROON STAAL MET NIEUW ALBUM IN GORSSEL NA CONCERTEN JAPAN EN VLADIVOSTOK

Zanger en pianist Roon Staal komt na zijn verblijf in Vladivostok en Japan deze zomer, waar hij ook een aantal concerten heeft verzorgd, tijdens zijn herfst tour in Gorssel een concert geven. Dat doet hij op donderdag 10 oktober in de Protestantse Kerk. Aanvangstijd is 20.00 uur. Tijdens de komende Tour zal hij zijn nieuwe album "Peace" presenteren.

De nieuwe herfst tour met 19 concerten op verschillende locaties door heel Nederland volgt op zijn succesvolle zomertour afgelopen juni. Ontdaan van glamour en show wisselt hij met zijn soepele tenor-stem zeggingskracht en inhoud af met tedere melodie├źn en dan weer royaal pianospel. In 2011 werd hij genomineerd voor een musical award voor zijn rol als Peter Koot in de musical Petticoat. Eerder had hij een hoofdrol in de rock-opera Tommy (2002), en had hij rollen in de musicals Rembrandt (2006) en Gavroche (1991).

Staal, die onlangs nog fraai gerecenseerd werd door Jacques d'Ancona en eerder al goede kritieken ontving van grote namen zoals Art Garfunkel ( " Let the amazing vocal performance of Mr. Staal now carry you away" ) en Gilbert O'Sullivan (  "It's his voice not least his songwriting ability that really shines throughout" ) weet als onafhankelijke musicus met een eigen platenmaatschappij en boekingskantoor met zijn authentieke performance een steeds groter publiek te bereiken met zijn unieke vertolkingen van bekende songs en eigen Engels- en Nederlandstalige werken. 

Tijdens het concert in Gorssel komen veel werken van zijn nieuwe album langs waaronder "Waltzing Matilda", "Sound Of Silence", "I Have A Dream", "Across The Universe" en zijn eigen songs waaronder "Peace" en "Simple Song" maar ook zijn bekendere werk zoals "Help Me Through The Night", "Promise", "Stay With Me 'Till The Morning, "Pie Jesu", "Als Je Mij Zoekt" en "Bridge Over Troubled Water".

Alle informatie over de concerten en het reserveren van kaarten kunt u vinden op www.roonstaal.com of via tel.nr. 0630025992.

Zanger Pianist Roon Staal

Agenda

donderdag 24 oktober, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 31 oktober, aanvang 19:30
Biodanza
maandag 4 november, aanvang 18:45
Yoga in de Kerk
donderdag 7 november, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 14 november, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 21 november, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 28 november, aanvang 19:30
Biodanza
maandag 2 december, aanvang 18:45
Yoga in de Kerk
donderdag 5 december, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 12 december, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 19 december, aanvang 19:30
Biodanza
donderdag 26 december, aanvang 19:30
Biodanza

Redactie

    redactie-1

Sharon Kuipers