Wijkagent

Steunpunt gemeentehuis

In het gemeentehuis van Lochem is een steunpunt ingericht van de politie. Naast de collega’s van het wijkteam gebruiken ook de wijkagenten het steunpunt in het gemeentehuis als werkplek tijdens hun dienst. U kunt op de volgende tijden terecht voor vragen en het doen van aangifte: maandag en dinsdag van 09.00-12.00 uur en donderdag van 13.00 tot 16.00 uur. Voor vragen kunt u tijdens openingstijden altijd binnen lopen. Voor het doen van aangifte, maakt u vooraf een afspraak via 0900 8844. Daarnaast is het mogelijk om voor verschillende zaken digitaal aangifte te doen via www.politie.nl.

Contact met uw wijkagent

Wijkagent voor Epse is Robert Nijhof, bereikbaar via algemeen nummer 0900-8844.

robert-nijhof

In Lochem, Gorssel, Eefde e.o. n omgeving zijn momenteel drie wijkagenten werkzaam. U kunt via 0900 8844 of via www.politie.nl een afspraak maken met uw wijkagent. Via sociale media wordt u op de hoogte gehouden door Politie Lochem te volgen op Facebook en Twitter.

De volgende andere wijkagenten zijn binnen de gemeente Lochem actief;

Redactie

    redactie-1

Jory Eggenhuizen (webmaster, coördinator)

Prikbord nieuwste

Wij zijn op zoek naar een vrijstaand huis of woonboerderij in de omgeving Gorssel, Eefde, Epse, Joppe, Harfsen. Rustig gelegen, niet direct aan doorgaande weg of spoor, maar hoeft niet afgelegen te liggen. Ik geef graag telefonisch of per mail nader uitleg.
Erik & Yvette 06 53 184369, zie verder Prikbord