Skip to content

Energiecafé: afgelast

Namens het College van B&W nodigt wethouder Henk van Zeijts u van harte uit voor het Energiecafé Epse/Joppe op woensdag 25 maart.

Net als veel andere inwoners van de gemeente Lochem heeft u misschien vragen over klimaatverandering en de overgang naar schone energie. Vragen over bijvoorbeeld: energie besparen in huis, windmolens, zonnepanelen, van het gas af gaan of elektrisch rijden. Dat is logisch. Ook voor onze gemeente komen er immers grote veranderingen aan.

Wat houdt het Energiecafé in?

Het Energiecafé bestaat uit een talkshow en het Energieplein. De talkshow heeft de sfeer van het televisieprogramma De Wereld Draait Door. Onze presentator ontvangt de gasten: mensen uit uw buurt, (ervarings)deskundigen en mensen van de gemeente. Uw dorpsraad en burgerenergiecoöperatie LochemEnergie werken mee aan de Energiecafés en dragen de gasten aan.

Na de talkshow, bent u van harte welkom op ons Energieplein. U kunt hier zelf in gesprek met de wethouder duurzaamheid en met de andere gasten. Ook vindt u op het Energieplein informatie over hoe u energie kunt besparen en opwekken.

Tijdens het energiecafé kunt u zich opgeven voor de Werkgroep Energie Epse/Joppe. Deze werkgroep van de Dorpsraad zal voor onze dorpen ideeën ontwikkelen voor de lokale transitie en de vinger aan de pols houden in Lochem en Deventer.


Hoe meldt u zich aan voor het Energiecafé?

Aanmelden kan via www.lochem.nl/energiecafe of via tel: (0573)-28 92 22
Is het Energiecafé in uw buurt vol, of bent u verhinderd? Dan kunt u zich aanmelden voor één van de andere energiecafés.

Hoe laat en waar is het Energiecafé bij mij in de buurt?
Het Energiecafé voor Epse/Joppe vindt plaats in Dorpshuis De Opgang, Lochemseweg 36 (Kerkgebouw). Het duurt van 19.30 uur tot 22.00 uur. De gemeente zorgt voor een hapje en een drankje.