Skip to content

Koningsfeest in Epse

Op zondag 26 april en maandag 27 april zal er voor het eerst in Epse een Koningsfeest zijn. Tijdens Koningsnacht en op Koningsdag zijn er tal van activiteiten en festiviteiten voor jong en oud. Dit jaar zullen de festiviteiten plaatsvinden aan Het Wansink, naast de speeltuin.

Op Koningsnacht (26 april) wordt er een dorpsBBQ georganiseerd. Aansluitend wordt de grootste pubquiz in de geschiedenis van Epse gehouden in de feesttent die wordt opgebouwd aan Het Wansink (naast de speeltuin). Wil je meedoen met de pubquiz? Wacht dan niet te lang en schrijf je team snel in op de website van Koningsfeest Epse. Koningsnacht wordt afgesloten met een feestavond met muziek van DJ Jeronimo.

Ook op Koningsdag is er voor jong en oud alles te doen. Om 12.30 uur vindt er een gezellige kleedjesmarkt plaats en wordt er een bingo gehouden met leuke prijzen. Om 14.00 uur starten de familiespelen en het traditionele vogelschieten. Om 15.00 uur kan de jeugd laten zien wat zij kunnen, want dan begint het vogelschieten voor de jeugd.

Verder is er op het feestterrein een springkussen, kunnen de kinderen brood bakken en gratis een rit op een pony maken. Een DJ zal zorgen voor gezelligste ‘Kingsbeats’.

Voor meer informatie en inschrijvingen van een of meerdere onderdelen ga je naar: www.koningsfeestepse.nl