Skip to content

Elektrische deelauto in Epse? Doe mee!

Bij voldoende belangstelling plaatst LochemEnergie/Elektrip graag een deelauto in Epse. Op dit moment staan in Lochem 4 deelauto’s, in Eefde 1 (binnenkort 2), in Exel 1 en in Gorssel 1. Voor een deelauto in Epse bestaat al belangstelling, maar dat is nog onvoldoende. Daarom is LochemEnergie/Elektrip op zoek naar meer belangstellenden voor een deelauto. Lees hieronder wat het jou kan brengen.

Schoon en stil
Een elektrische auto is minder belastend voor het milieu. Daarnaast is zo’n auto lekker stil, rijdt ie prettig (pittig) én hij stinkt niet! 

Bij minder dan 8000 km/jaar goedkoper!
Het delen van een auto heeft voordelen. Je hebt geen maandelijkse vaste lasten en geen onderhoudskosten. Je hoeft niet alvast te sparen voor een nieuwe(re) auto. Nee, je betaalt de auto slechts per rit. LochemEnergie/Elektrip zorgt voor het onderhoud en de schoonmaak.

Snel en zelfstandig te gebruiken
Op een app die je op je mobiele telefoon zet, kun je zien of de auto beschikbaar is, hoe vol de accu is en hoeveel kilometer je kunt rijden. Je kunt de auto direct gebruiken of reserveren voor een ander tijdstip. Er is geen autosleutel nodig: de auto openen/sluiten doe je met de app. Zelfs het betalen van de rit doe je via de app.

Gratis oefenen
Voordat je de auto gaat gebruiken, hebben we eenmalig een aantal gegevens van je nodig. We maken ook samen een proefrit: dan merk je dat je niet hoeft te schakelen. We oefenen het laden aan een openbare laadpaal en natuurlijk beantwoorden we al je vragen. 

MELD JE AAN
Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan op info@elektrip.nl of bel naar 06-27012787. Je mag natuurlijk ook eerst een kijkje nemen op www.elektrip.nl. Daar vind je o.a. de tarieven en uitleg over openbaar laden.