Skip to content

N348 Epse -A1

Provincie Gelderland heeft samen met gemeente Lochem en gemeente Deventer 5 verkeerskundige varianten bedacht voor het wegvak Epse-A1. Dit om het verkeer op de Deventerweg (N348) tussen Deventer, de A1 en Epse vlot en veilig door te laten stromen. Dat is nodig omdat de hoeveelheid verkeer op dit wegvak niet goed doorstroomt, waardoor er steeds meer files ontstaan. Dat wordt de komende jaren steeds meer.

Tot en met 7 april 2023 kunnen aanwonenden, bewoners en andere belanghebbenden reageren op 5 verkeerskundige varianten. Informatie, reageren of de 5 verkeerskundige varianten beoordelen, klik op de link: provincie Gelderland.

Meer informatie van de gemeente Lochem: N348 Epse

Bericht in De Stentor van 24 Maart 2023. Bericht in De Stentor van 5 December.

Voor vragen kunt u Jan ten Arve van de Dorpsraad Epse-Joppe een mail sturen. Mailadres: j.ten.arve@gmail.com

foto van De Stentor