Skip to content

Actie boodschappen delen – Gorssel / Epse / Joppe

Een aantal inwoners van Gorssel zijn de actie ‘boodschappen delen’ gestart. Er zijn mensen in onze dorpen voor wie het lastig is om in deze moeilijke tijden de boodschappen rond te krijgen. En er zijn mensen, die willen helpen. Dat kan door boodschappen te delen.

Delen betekent:

boodschappen inbrengen – houdbare voeding zoals meel, pasta, sauzen, groenten in blik, vis in blik, houdbare melk, brinta, pindakaas , enz. maar ook schoonmaakmiddelen en waspoeder b.v. Verse groenten kunnen wij niet leveren. We zijn geen voedselbank.

Wanneer kan dat en waar?

Inbrengen op maandagavond van 18.30 – 19.30 uur – in de Brink, naast de kerk in Gorssel. En op woensdagmiddag van 14.00 -16.00 uur ook in de Brink

Ophalen kan op vrijdagmiddag van 17.00 tot 19.00 uur in de kerkhal – naast de Brink.

Afhalen begint op vrijdag 17 maart, daarna iedere vrijdag. We geven uit wat we hebben en proberen er steeds zoveel mogelijk bij te krijgen. Met privacy wordt rekening gehouden – vrijdagavond is een stille tijd.

Dit is een langdurige actie. We hopen dat goede gevers steeds 1 of 2 boodschappen extra willen kopen om die te doneren. U kunt in de Brink een doos krijgen om die telkens te vullen. De actie wordt ondersteund door ’t Baken (gemeente Lochem), de PKN kerk, de dorpsraden, de voedselbank van zutphen.

Voorbeeld van afbeelding