Skip to content

Snoeihout inzamelen Paasvuur

This event has ended

Om het paasvuur dit jaar door te kunnen laten gaan was er zowel van de gemeente als van de provincie een vergunning nodig.  Hierin is onder andere opgenomen dat de paasbult een maximale grootte mag hebben. Dit betekend dat wij streng moeten toezien op het brengen van het snoeihout. Wij letten zowel op het juist aanbieden van het snoeihout (snoeihout mag worden aangeboden met een maximale dikte van 10 cm) alsmede ook op het totale snoeihout wat wordt gebracht. Wanneer de limiet (aantal kuub waarvoor er een vergunning is afgegeven) wordt bereikt zijn wij genoodzaakt een stop op de aanlevering van snoeihout in te zetten. Wij vragen hiervoor een ieders begrip.

Snoeihout kan gebracht worden op zaterdag 8 april. Dit kan alléén van 10.00 uur tot 14.00 uur. Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van het paasvuur is meer dan welkom.


Wil je zeker weten of er nog plek is om je snoeihout te storten? Bel dan met de contactpersoon van de organisatie ter plaatsen; Joeri van Duuren te bereiken op 06-14859777.

Voor meer informatie zie deze link naar de speeltuinvereniging