Skip to content

Nieuws

Gespreksgroep

Graag zou ik een kleine gespreksgroep van zo’n 4 personen starten.
Om dan elke week of om de 14 dagen, een gesprek te houden over actuele onderwerpen.
Mijn Hobby’s zijn: fotograferen. filmen, met windstil weer met mijn Drone. Vele uren breng ik door achter mijn Apple computer. Je kunt dan in feite de ‘hele wereld” bezoeken. Ook skype -en faceTime gebruik ik geregeld.

Leo Dullaert, l.dullaert@upcmail.nl

Nieuw bestuur!

Op dinsdag 19 november jl. vond de ALV plaats ter gelegenheid van het installeren van het nieuwe bestuur van de dorpsraad. Het was een korte meeting, mede ook omdat het grootste deel van de leden lekker thuis op de bank voetbal aan het kijken was.

Het is ongetwijfeld een heel lastig dilemma geweest ;), daarom hebben we er alle begrip voor dat niet iedereen er was en zijn we extra blij met de mensen die er wél waren.

Op Facebook is de profielfoto inmiddels veranderd en de reacties en felicitaties komen met velen tegelijk. Wat leuk, dank jullie wel!

Qua inhoud liep het verder helemaal zoals gepland, het nieuwe bestuur is goedgekeurd, we hebben een update gegeven over de lopende zaken en ook wij hebben gewoon de tweede helft van de voetbalwedstrijd thuis kunnen kijken.

En nu?

  • Nu de leden op de hoogte zijn en het nieuwe bestuur geïnstalleerd is, mag de rest van de wereld het ook weten. Binnenkort zal er een persbericht gestuurd worden naar de lokale media.
  • Als nieuw bestuur zijn we nu nog volop aan het zoeken naar hoe we zaken aan gaan vliegen, moeten wij zelf ook bijgepraat worden over lopende zaken en checken wat er allemaal wel en niet klopt. Daar zal nog wel even wat tijd overheen gaan.
  • We zijn nog aan het zoeken naar manieren, activiteiten om saamhorigheid te verhogen in beide dorpen. Hierover binnenkort meer.
  • Korte, snelle berichten zullen eerder gedeeld worden op Facebook dan op de website. Houd onze pagina dus in de gaten.

Heb je vragen, opmerkingen, ideeën, wil je een evenement aankondigen, de kerk reserveren of (één van) ons gewoon een leuk berichtje sturen? Check dan even deze pagina voor het uitgebreide contactformulier.

P.S. het korte verslag van de ALV zal, indien dat echt nodig is, binnenkort op de website geplaatst worden.

Koffieconcerten Epse

In Epse kunt u regelmatig  genieten van een koffieconcert.

In de kerk aan de Lochemseweg 36 wordt zo’n 6x per jaar op zondagochtend een concert gegeven.

De programma’s zijn meestal klassiek van aard, maar soms maken we een verrassend uitstapje.

Wilt u ook eens komen luisteren?

Vanaf 11:15 uur bent u welkom.

 

De concerten beginnen om 11:30 en duren een uur.

De entree is € 10,- (tot 18 jaar gratis) inclusief een kopje koffie voor aanvang van het concert.

 

Als u interesse heeft in de nieuwsbrief van de koffieconcerten kunt u zich aanmelden bij koffieconcertenepse@gmail.com.

Ook musici kunnen zich op bovenstaand email adres aanmelden.

 

Wilt u weten wanneer het volgende koffieconcert is? Kijk dan even in de agenda of voer “koffieconcert” in in de zoekbalk aan de linkerkant van de website.